• darkblurbg
    Voorwaarden

 

Assortiment

Wij bieden via deze webshop diverse modellen en merken smartphones, tablets en computers aan. Deze zijn over het algemeen direct uit voorraad leverbaar. Nu is dit slechts een selectie van hetgeen wij kunnen leveren, dus mocht u zoekende zijn naar een type welke er nu niet tussen staat dan kunt u altijd vrijblijvend een verzoek indienen voor een prijsopgave.

Levering

Het gaat om snelheid. Niet alleen bij de smartphone zelf, maar zeker ook in de logistiek. Daarom het is volledige bedrijfsproces van INS ingericht op een snelle en foutloze levering. Terwijl we zelfs al experimenteren met ‘same day delivery’ kunnen we nu al beloven dat iedere order die voor 12.30 uur bij ons binnenkomt, nog dezelfde dag verwerkt wordt en de volgende dag voor het middaguur bezorgd kan worden. 

Garantie

Als afnemer heeft u twee jaar fabrieksgarantie, in het geval van een defect welke valt onder de fabrieksgarantie zal kosteloos worden gerepareerd. In het geval van defecten die niet onder de fabrieksgarantie vallen (stoot- val-, druk- en/of vochtschade), krijg je een prijsopgave van de reparateur. Belangrijk om te vermelden is dat wij altijd met u kijken naar een geschikte en passende oplossing.

Betaling

Na ontvangst van uw bestelling sturen wij een mail met de factuur en een betaalverzoek. Op deze wijze kunt u eenvoudig en veilig betalen. Na ontvangst van uw betaling sturen wij direct het door u bestelde artikel.

 

INS-Business Center

Kvk-nummer: 70644942
IBAN: NL09RABO0326836543
BTW-nummer: NL001996059B39