• darkblurbg

 

INS-Business Center is de leverancier van diverse duurzame Document- & Visual Solutions en Services voor het midden- en kleinbedrijf in Nederland.

Hierbij moet u denken aan copy, print & scan-apparatuur, beamers en interactieve projectoren. Hiernaast leveren wij software welke een directe koppeling kunnen faciliteren tussen de scanner en uw bedrijfsapplicatie. Het voordeel is dat u hierdoor op een eenvoudige wijze digitale documenten op de juiste plek kunt plaatsen.

Wij werken samen met diverse leveranciers die zich binnen hun vakgebied hebben bewezen als specialist. Door het samenbrengen van deze kwaliteiten heeft INS-Business Center een uniek portfolio voor haar klanten. Dit combineren wij met zeer interessante voorwaarden en een uitstekende dienstverlening.

Met onze oplossingen weten wij processen te optimaliseren of vereenvoudigen wat ten goede komt van de efficiency van de medewerkers en klanttevredenheid.

INS-Business Center is een partner voor onze klanten die het gehele traject van A tot Z coördineren, begeleiden en beheren. Met meer dan 20 jaar ervaring is INS-BC de juiste partij om u te helpen bij het maken van keuzes voor het aanschaffen van nieuwe producten en diensten.

Onze doelstelling is 100% klanttevredenheid realiseren en behouden. Door het contract onder te brengen bij INS-Business Center kunnen bedrijven zich focussen op hun core business. Waar u ook werkt, wij beschikken over informatie van diverse verticale markten en daadkracht welke u zullen helpen uw bedrijfsdoelstellingen te realiseren.