• darkblurbg

Wie zijn wij?

INS-Business Center is de leverancier van diverse duurzame Document- & Visual Solutions en Services voor het midden- en kleinbedrijf in Nederland. 

Hierbij moet u denken aan copy, print & scan-apparatuur, beamers en interactieve projectoren. Hiernaast leveren wij software welke een directe koppeling kunnen faciliteren tussen de scanner en uw bedrijfsapplicatie. Het voordeel is dat u hierdoor op een eenvoudige wijze digitale documenten op de juiste plek kunt plaatsen.

Wij zijn de Epson reseller van midden Nederland en combineren hierdoor de krachten van een lokaal betrokken en actieve organisatie met die van een multinational. Epson is een organisatie die structureel blijft investeren in het optimaliseren van de producten op een duurzame manier. U als klant heeft hierdoor de garantie van een partner welke u kan blijven ondersteunen in uw bedrijfsprocessen.

Hiernaast werken wij samen met diverse leveranciers die zich binnen hun vakgebied hebben bewezen als specialist. Door het samenbrengen van deze kwaliteiten heeft INS-Business Center een uniek portfolio voor haar klanten. Dit combineren wij met zeer interessante voorwaarden en een uitstekende dienstverlening.

Met onze oplossingen weten wij processen te optimaliseren of vereenvoudigen wat ten goede komt van de efficiency van de medewerkers en klanttevredenheid.

INS-Business Center is een partner voor haar klanten die het gehele traject van A tot Z coördineren, begeleiden en beheren. Met meer dan 20 jaar ervaring is INS-BC de juiste partij om u te helpen bij het maken van keuzes voor het aanschaffen van nieuwe producten en diensten.

Onze doelstelling is 100% klanttevredenheid realiseren en behouden. Door het contract onder te brengen bij INS-Business Center kunnen bedrijven zich focussen op hun core business. Waar u ook werkt, wij beschikken over informatie van diverse verticale markten en daadkracht welke u zullen helpen uw bedrijfsdoelstellingen te realiseren.

Missie

Wij willen middels onze oplossingen en diensten uw organisatie ontlasten en helpen om de bedrijfsdoelstellingen te realiseren.
Tevens willen wij een bijdrage leveren in het verduurzamen van de wereld om ons heen en hebben daarom ook de focus op het leveren van apparatuur welke hierin een positieve bijdrage kunnen leveren. Organisaties kiezen voor INS-Business Center op het moment dat zij duurzaamheid, techniek en kwaliteit belangrijke onderwerpen vinden.
De partnerships welke wij hebben gesloten zijn dan ook met organisaties welke staan voor o.a. duurzaamheid. Door het samenbrengen van deze krachten kunt u als organisatie profiteren van een uniek portfolio welke zal aansluiten bij uw doelstellingen voor het maatschappelijk verantwoord ondernemen.
INS-Business Center bundelt haar krachten als lokaal betrokken organisatie met die van een multinational. Hierdoor behouden wij het persoonlijke contact met onze klanten op een laagdrempelige manier maar hebben we partners welke blijven innoveren in nieuwe technieken en oplossingen. Hierdoor kunnen wij onze relaties blijven voorzien van advies. Wij zullen dan ook proactief naar onze relaties blijven handelen wanneer er optimalisatie mogelijkheden beschikbaar zijn. Dit zal bijdragen in ons streven naar 100% klanttevredenheid.
Heeft u hierover vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.