• darkblurbg

Wie zijn wij?

INS-Business Center is uw businesspartner voor het optimaliseren van documentprocessen, displayoplossingen en printomgevingen.

Wij leveren diverse duurzame copy-, print- & scanapparatuur, beamers en interactieve projectoren. Ook leveren wij softwareoplossingen waarmee je o.a. papierstromen kan digitaliseren middels diverse scankoppelingen. Tevens helpen wij bij het inzichtelijk maken en beheersen van de afdrukkosten. 

Wij zijn o.a. een Epson Solutions partner en combineren hierdoor de krachten van een lokaal betrokken en actieve organisatie met die van een multinational. Epson is een organisatie die structureel blijft investeren in het optimaliseren van de producten op een duurzame manier. U als klant heeft hierdoor de garantie van een partner welke u kan blijven ondersteunen in uw bedrijfsprocessen.

Hiernaast werken wij samen met diverse leveranciers die zich binnen hun vakgebied hebben bewezen als specialist. Door het samenbrengen van deze kwaliteiten heeft INS-Business Center een uniek portfolio voor haar klanten. Dit combineren wij met zeer interessante voorwaarden en een uitstekende dienstverlening.

Met onze oplossingen weten wij processen te optimaliseren of vereenvoudigen wat ten goede komt van de efficiency van de medewerkers en klanttevredenheid.

INS-Business Center is een partner voor haar klanten die het gehele traject van A tot Z coördineren, begeleiden en beheren. Met meer dan 20 jaar ervaring is INS-BC de juiste partij om u te helpen bij het maken van keuzes voor het aanschaffen van nieuwe producten en diensten.

Onze doelstelling is 100% klanttevredenheid realiseren en behouden. Door het contract onder te brengen bij INS-Business Center kunnen bedrijven zich focussen op hun core business. Waar u ook werkt, wij beschikken over informatie van diverse verticale markten en daadkracht welke u zullen helpen uw bedrijfsdoelstellingen te realiseren.

 

Missie

Wij willen middels onze oplossingen en diensten uw organisatie ontlasten en helpen om de bedrijfsdoelstellingen te realiseren.

Tevens willen wij een bijdrage leveren in het verduurzamen van de wereld om ons heen en hebben daarom ook de focus op het leveren van apparatuur welke hierin een positieve bijdrage kunnen leveren. Organisaties kiezen voor INS-Business Center op het moment dat zij duurzaamheid, techniek en kwaliteit belangrijke onderwerpen vinden.

De partnerships welke wij hebben gesloten zijn dan ook met organisaties welke staan voor o.a. kwaliteit & duurzaamheid. Door het samenbrengen van deze krachten kunt u als organisatie profiteren van een uniek portfolio welke zal aansluiten bij uw doelstellingen voor het maatschappelijk verantwoord ondernemen.

INS-Business Center staat als lokaal betrokken organisatie dicht bij haar klanten. Hierdoor behouden wij het persoonlijke contact met onze klanten op een laagdrempelige manier en zijn de communicatielijnen kort. Wij kunnen hierdoor snel reageren en acteren als dit nodig is. U zult niet vastlopen in lastige en lange procedures.

Heeft u hierover vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.