• darkblurbg

06-12-2021

Wij hebben een nieuw concept speciaal voor het notariaat weten te ontwikkelen. Vanuit onze INS-IT Service willen wij kantoren ontlasten van allerlei werkzaamheden welke met IT te maken hebben. Dit kan zijn het volledig begeleiden van een inkooptraject, het coördineren van een uitrol of als een eerste lijn helpdesk opereren voor het opvangen van problemen en klachten van medewerkers. Ook hebben wij een nieuw Notaris Print- & Scanpakket welke bestaat uit een Multifunctionele kleurenprinter, scankoppeling naar notarieel pakket en een follow me printoplossing. 

15-07-2021

De komende maand augustus heeft INS een mooie voor klanten die een nieuw printcontract zullen afnemen. Want bij het afsluiten van een contract in augustus ontvangt u drie maanden gratis printen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

 

10-06-2021

Aanstaande vrijdag start het Europees Kampioenschap voetbal, en zondag 13 juni speelt het Nederlands Elftal de eerste poulewedstrijd tegen Oekraïne. In het kader van voetbal kijken heeft INS een leuke actie bedacht. Wanneer u een multifunctionele printer zal aanschaffen krijgt u er een televisie bij cadeau!!. Bent u benieuwd naar de voorwaarden? Neem dan gerust even contact met ons op. Tel. 085-273.51.11

 

09-03-2021

Ontvang nu tijdelijk bij het afnemen van een duurzame multifunctionele printer een knuffel panda cadeau. Hiermee steunt u het Wereld Natuur Fonds Nederland in hun strijd voor bescherming van wereldwijde natuur.

 

14-01-2020

Conferentie Kit voor thuis

Het afgelopen jaar hebben thuiswerken en online vergaderen grootschalig zijn intrede gedaan. Dat dit een blijvende ontwikkeling is staat vast. De kwaliteit van het beeld en geluid valt toch nog vaak tegen en instellingen staan vaak niet goed. Wij kunnen helpen om dit te professionaliseren middels onze conferentie kit voor thuis. Hiermee maak je van het thuiskantoor een proffesionele vergaderzaal. De kit bestaat uit een hub die de camera en de speakerphone aan elkaar verbinden. De kit is plug and play en eenvoudig te verplaatsen. Het is een perfecte oplossing voor ieder moment van 1 op 1 gesprekken tot grote vergaderingen. De camera zorgt voor perfect beeld en de speakerphone werkt naadloos samen met conferentiesoftware zoals Teams, Skype of Zoom. En ben je klaar met vergaderen? Gebruik de speaker dan om je favoriete muziek te beluisteren.

Tijdelijk bieden wij deze oplossing aan voor een extra scherp tarief. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Tel. 085- 273 51 11

 

30-10-2020

Epson behaalt EcoVadis platinastatus voor duurzaamheid

Met de award behoort Epson tot de top 1% van duurzame technologiebedrijven

Epson heeft de platinastatus voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen gekregen van onafhankelijk beoordelaar EcoVadis. De platinaclassificatie, die in 2020 werd ingevoerd, geeft aan dat Epson tot de top 1% van bedrijven in zijn branche behoort. De afgelopen drie jaar kreeg Epson de goud-status toegekend. Goud wordt toegekend aan organisaties die tot de top 5% van de geëvalueerde bedrijven behoren.

De platinabeoordeling werd toegekend als erkenning voor de wereldwijde MVO-initiatieven van Epson. De EcoVadis-beoordeling richt zich op vier thema’s: milieu, arbeids- en mensenrechten, ethiek en duurzaam inkopen. Epson ontving “Uitmuntend” (de hoogste score) voor het milieu, evenals hoge scores voor duurzame inkoop, arbeids- en mensenrechten en ethiek, waarmee het tot de top 1% behoort in de computer- en randapparatuurindustrie.

Kazuyoshi Yamamoto, president van Epson Europe, voegt daaraan toe: “De EcoVadis platinacertificering geeft onze klanten de zekerheid dat we alle beschikbare maatregelen nemen om duurzaamheid te realiseren in al onze bedrijfsactiviteiten. Duurzaamheid zit in ons DNA, het is onderdeel van alles dat we doen. De platinastatus betekent dat onze klanten er zeker van kunnen zijn dat elk aspect van ons bedrijf onafhankelijk wordt gecontroleerd en gecertificeerd en dat we ons volledig inzetten om aan de hoogste duurzaamheidsnormen te voldoen.”

29-10-2020

INS-Business Center heeft vanaf vandaag een nieuw algemeen nummer, te weten: 085- 273.51.11

01-10-2020

Vanaf heden heeft INS-Business Center een nieuw verkoopkantoor in Zeist. De locatie is goed met de auto als ook met het openbaar vervoer te bereiken. Wij zijn aan het groeien, en deze stap is daar een logisch gevolg van. Op korte termijn zullen we aantal nieuwe acties starten om dit heugelijke feit met u te vieren.

14-09-2020

INS-Business Center start vandaag met een unieke actie te weten de Oktober Cashback actie. Wanneer u besluit om een duurzame printer via INS af te nemen dan ontvangt u van ons een vrij te besteden bedrag. Benieuwd naar de voorwaarden? Neem dan gerust contact met ons op.

02-09-2020

INS-Business Center komt graag in contact met resellers of dealers van printapparatuur die hun focus graag op andere bedrijfsactiviteiten willen leggen. Wij nemen deze klanten graag op basis van de juiste voorwaarden over. Neem gerust contact op voor meer informatie. Tel: 0343-445.973 of 06-218.053.27. Ook kunt u een mail sturen naar v.devries@ins-bc.nl. 

19-08-2020

Om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn hebben wij ons portfolio weten uit te breiden met meerdere producten welke ook te bestellen zijn via onze webshop pagina. Het gaat vooral om smartphones, tablets en computers. De meeste van deze producten zijn direct uit voorraad leverbaar. 

15-05-2020

Schenk € 1.000,- aan uw favoriete horecagelegenheid. INS-Business Center is een actie gestart dat bij het afnemen van een Epson A3 60ppm multifunctionele kleurenprinter zij €1.000,- schenken aan uw favoriete horecagelegenheid. Bent u benieuwd naar de voorwaarden? Neem dan gerust contact met ons op.

30-03-2020

De lopende acties zullen wij tot nader orde verlengen, dit doordat we op dit moment wereldwijd te kampen hebben met bizarre omstandigheden door het inmiddels welbekende corona virus. Daarom hadden wij als organisatie besloten om de installaties voorlopig te annuleren, want bij ons staat de gezondeheid van onze medewerkers en relaties voorop en willen niet het virus verder verspreiden. Wij kunnen nog wel via drop shipments producten afleveren, dit gehele proces is van bestellen tot leveren coronaproof. Uiteraard heeft dit bedrijfsmatig een behoorlijke impact en kijken we uit naar betere tijden. We hopen dan ook dat u ons het vertrouwen blijft geven en de bestellingen blijft plaatsen, dit zodat we zicht houden op een voortvarende start na deze crisis. U kunt uw order doorgeven via 0343-445.973 of info@ins-bc.nl.

16-03-2020

Op dit moment heeft INS-Business Center een aantal interessante aanbiedingen welke we combineren met onze adopteer regenwoud actie. Bij het afnemen van een Epson actie aanbieding adopteren wij 10m2 regenwoud. Wij werken hierin samen met Stichting Work With Nature. Deze loopt tot 31-05-2020. Wilt u meer informatie neem dan gerust contact met ons op.