• darkblurbg

29-10-2020

INS-Business Center heeft vanaf vandaag een nieuw algemeen nummer, te weten: 085- 273.51.11

01-10-2020

Vanaf heden heeft INS-Business Center een nieuw verkoopkantoor in Zeist. De locatie is goed met de auto als ook met het openbaar vervoer te bereiken. Wij zijn aan het groeien, en deze stap is daar een logisch gevolg van. Op korte termijn zullen we aantal nieuwe acties starten om dit heugelijke feit met u te vieren.

14-09-2020

INS-Business Center start vandaag met een unieke actie te weten de Oktober Cashback actie. Wanneer u besluit om een duurzame printer via INS af te nemen dan ontvangt u van ons een vrij te besteden bedrag. Benieuwd naar de voorwaarden? Neem dan gerust contact met ons op.

02-09-2020

INS-Business Center komt graag in contact met resellers of dealers van printapparatuur die hun focus graag op andere bedrijfsactiviteiten willen leggen. Wij nemen deze klanten graag op basis van de juiste voorwaarden over. Neem gerust contact op voor meer informatie. Tel: 0343-445.973 of 06-218.053.27. Ook kunt u een mail sturen naar v.devries@ins-bc.nl. 

19-08-2020

Om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn hebben wij ons portfolio weten uit te breiden met meerdere producten welke ook te bestellen zijn via onze webshop pagina. Het gaat vooral om smartphones, tablets en computers. De meeste van deze producten zijn direct uit voorraad leverbaar. 

15-05-2020

Schenk € 1.000,- aan uw favoriete horecagelegenheid. INS-Business Center is een actie gestart dat bij het afnemen van een Epson A3 60ppm multifunctionele kleurenprinter zij €1.000,- schenken aan uw favoriete horecagelegenheid. Bent u benieuwd naar de voorwaarden? Neem dan gerust contact met ons op.

30-03-2020

De lopende acties zullen wij tot nader orde verlengen, dit doordat we op dit moment wereldwijd te kampen hebben met bizarre omstandigheden door het inmiddels welbekende corona virus. Daarom hadden wij als organisatie besloten om de installaties voorlopig te annuleren, want bij ons staat de gezondeheid van onze medewerkers en relaties voorop en willen niet het virus verder verspreiden. Wij kunnen nog wel via drop shipments producten afleveren, dit gehele proces is van bestellen tot leveren coronaproof. Uiteraard heeft dit bedrijfsmatig een behoorlijke impact en kijken we uit naar betere tijden. We hopen dan ook dat u ons het vertrouwen blijft geven en de bestellingen blijft plaatsen, dit zodat we zicht houden op een voortvarende start na deze crisis. U kunt uw order doorgeven via 0343-445.973 of info@ins-bc.nl.

 

16-03-2020

Op dit moment heeft INS-Business Center een aantal interessante aanbiedingen welke we combineren met onze adopteer regenwoud actie. Bij het afnemen van een Epson actie aanbieding adopteren wij 10m2 regenwoud. Wij werken hierin samen met Stichting Work With Nature. Deze loopt tot 31-05-2020. Wilt u meer informatie neem dan gerust contact met ons op.

 

10-12-2019

We willen de laatste weken van het jaar wat extra doen, u krijgt bovenop op de al mooie kwartaal 4 actie nog wat extra's. Bij het afnemen van een actie multifunctional ontvangt u gratis een A4 kleurenmultifunctional erbij. Deze is perfect in te zetten bij de receptie of als vervangen voor een laserprinter op de afdeling. Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Deze actie is tot 31-12-2019.

 

21-10-2019

Vandaag hebben wij de eindejaar actie bekend gemaakt. Dit jaar doen wij het anders, want bij afsluiten van een printercontract schenken wij €250,00 aan een door u geselecteerd goed doel. Wij vinden het belangrijker om onze maatschappelijke betrokkenheid te tonen dan extra winst te genereren. Bent u benieuwd naar de voorwaarden dan kunt altijd even contact met ons opnemen. 

 

04-10-2019

Op woensdag 16-10-2019 start INS-Business Center samen met Epson Nederland een campagne welke zich richt op accountancy. Hierin zijn belangrijke pijlers in opgenomen, te weten: 

* Digitaliseringstrategie

* Duurzaam printen

Wilt u als accountskantoor ook participeren aan deze campagne? Stuur dan uw gegevens door naar info@ins-bc.nl.

 

02-09-2019

Een jaar lang gratis printen? INS-Business Center start deze maand met een actie waardoor het mogelijk is om een jaar lang gratis te printen. Benieuwd naar de voorwaarden? Neem dan gerust contact met ons op. 0343-445.973.

27-08-2019

INS-Business Center heeft een overeenkomst gesloten met Copaco, zij zijn een distributeur in de Benelux en Frankrijk van informatie en communicatie technologie. Met deze samenwerking versterkt INS haar positie als leverancier van diverse ICT producten en diensten. Op dit moment kijkt INS naar mogelijkheden en opties om het portfolio verder te versterken en uit te breiden.

15-07-2019

De zomervakanties zijn weer begonnen, maar INS-BC blijft volledig operationeel. Juist omdat we in deze periode meerdere implementaties zullen uitvoeren. Voordeel is dat de klant er nagenoeg geen hinder van heeft en alles gereed is als de vakantie weer voorbij is. Wij hebben nog voldoende capaciteit om voor u last minute de komende weken aan de slag te gaan. Dus neem hiervoor z.s.m. contact met ons op.

24-06-2019

Wij hebben een nieuwe website en bedrijfsnaam!

Vanaf heden gaan wij verder als INS-BC, dit staat voor Inkooppartner Nederland Solutions Business Center. We hebben dan ook de domeinnaam aangepast naar www.ins-bc.nl. Het algemene e-mailadres is veranderd naar info@ins-bc.nl. Deze veranderingen passen bij de ontwikkeling welke de organisatie heeft doorgemaakt en zal meer de focus leggen op de kern van onze bedrijfsactiviteiten. En dat is het leveren van duurzame Document- en Visual Solutions. De komende periode zullen we extra tijd en aandacht schenken aan deze verandering.

20-06-2019

Voor veel mensen is het een droom om ooit op een safarivakantie naar Afrika te gaan, om toch te kunnen genieten van de prachtige dieren heeft INS een leuke actie. INS geeft bij het afnemen van een A3 Enterprise multifunctional een abonnement voor dierenpark Amersfoort of Ouwehands dierenpark cadeau. 

17-06-2019

INS zet met de Epson WorkForce multifunctionals een nieuwe standaard in de wereld van printen. Snelheid combineren met kwaliteit en duurzaamheid is nu mogelijk. Wij combineren dit met uitstekende voorwaarden en een goede en complete dienstverlening waardoor het aantrekkelijk en toegankelijk is geworden voor iedere organisatie. Neem snel contact met ons op voor meer informatie. 

10-04-2019

INS is gestart met de voorjaarsactie aanbiedingen, klanten kunnen nu profiteren van extra inkoopkorting. Wekelijks zal INS een mailing versturen naar haar relaties met de actuele aanbiedingen. Tot einde kwartaal twee zullen er verschillende aanbiedingen gelden welke het nog interessanter zal maken om te kiezen voor INS. 

11-02-2019

"Nieuwe handelsnaam Inkooppartner Nederland Solutions"
Vanaf heden opereren wij onder een nieuwe handelsnaam te weten Inkooppartner Nederland Solutions kortweg INS. Hiermee leggen we meer de nadruk op de kern van onze bedrijfsactiviteiten. Binnenkort volgt er meer informatie over deze wijziging.

28-01-2019

"Inkooppartner Nederland steunt het KWF"

Vanuit Inkooppartner Nederland hebben we besloten om het KWF financieel te ondersteunen. Voor iedere verkochte machine houden we €25,00 in voor dit goede doel. De reden dat we voor dit goed doel hebben gekozen is omdat we recentelijk in persoonlijke kring zijn getroffen door deze vreselijke ziekte.

Tijd is leven.
Je realiseert je pas echt wat tijd is, als het niet meer vanzelfsprekend is. Met nieuwe doorbraken in kankeronderzoek kunnen we mensen met kanker meer tijd geven. Jij kunt daarbij helpen.
Om te kijken of we uw organisatie kunnen helpen doen we graag een calculatie van het printcontract, lever hiervoor uw gegevens aan via het inschrijfformulier op deze website of via e-mail op info@inkooppartnernederland.nl. Welke gegevens hebben we hiervoor nodig? Huidige invulling, maandelijkse kosten en einddatum van de lopende overeenkomst.

25-01-2019

"Hectische start van 2019"
De eerste weken zijn door omstandigheden hectisch geweest voor Inkooppartner Nederland. Nu de rust weer een beetje teruggekeerd is ligt de focus weer op de koers die we het afgelopen jaar hadden ingezet. We danken alle klanten voor het vertrouwen en zullen er hard aan blijven werken om de klanttevredenheid op het gewenste niveau te houden. Wij zijn dit jaar gestart met een aantal mooie GOOD DEALS nieuwjaar aanbiedingen welke een overstap naar Inkooppartner Nederland wat eenvoudiger zal maken. Dit om verdere groei te stimuleren. Ga dus snel naar onze GOOD DEALS pagina of neem contact met ons op voor een passend advies.

31-12-2018

"Inkooppartner Nederland wenst u een gezond en gelukkig 2019 toe"
Wij hopen dat het zowel privé als zakelijk een mooi jaar zal gaan worden, en om het zakelijke direct een boost te geven starten wij met interessante GOOD DEALS nieuwjaar aanbiedingen. Ga naar de GOOD DEALS pagina om deze te bekijken.

12-12-2018

"Inkooppartner Nederland kiest voor Service2Sales als partner voor MPS en afdrukbeheersoftware in de Benelux"

Service2Sales is een onafhankelijke en vertrouwde partner welke al meer dan 15 jaar bestaat. Zij zijn de grootste distributeur van MPS en afdrukbeheersoftware. Hierdoor zijn zij een waardevolle toevoeging in de strategische partnerships die Inkooppartner Nederland in de afgelopen periode heeft gesloten.

05-12-2018

"Inkooppartner Nederland en ScannerVision sluiten partnership"

Met de oplossing van ScannerVision heeft u een goed alternatief om te scannen, archiveren en digitaliseren. Op een eenvoudige manier kan een medewerker alle documenten scannen, digitaliseren, bewerken, kenmerken, routeren en op de gewenste locatie in het juiste formaat opslaan. Voordeel van ScannerVision is dat uw organisatie hierdoor efficiënter zal werken en dat er minder fouten gemaakt zullen worden.

30-11-2018

"Inkooppartner Nederland wil in 2019 een goed doel steunen"
Wij willen graag onze maatschappelijke betrokkenheid en verantwoordelijkheid tonen, dus willen we in 2019 een goed doel gaan steunen. We weten alleen nog niet welke, hiervoor vragen uw hulp. Heeft een goed idee? Laat deze dan achter via het inschrijfformulier.

22-11-2018

"Inkooppartner Nederland helpt organisaties om duurzaam te printen"
Inkooppartner Nederland helpt organisaties om duurzaam te printen. Door het inzetten van de juiste oplossingen weet zij dit te realiseren, bijkomend voordeel is dat in de meeste gevallen de kosten ook lager uitvallen. Wilt u weten welke mogelijkheden er voor uw organisatie zijn? Neem dan gerust contact met ons op of stuur ons uw gegevens via het inschrijfformulier.
Duurzaam ondernemen zal de komende jaren alleen maar belangrijker worden en vandaar dat Inkooppartner Nederland kijkt naar mogelijkheden om uw organisatie hierin te helpen. Iedereen draagt verantwoordelijkheid voor het verbeteren van het milieu. Wacht niet langer en neem contact met ons op zodat we voor uw organisatie aan de slag kunnen.

19-11-2018

"Inkooppartner Nederland Businesspartner Epson ontvangt de EcoVadis Gold status voor algemene duurzaamheid"
Epson heeft voor het tweede achtereenvolgende jaar een Gold-beoordeling gekregen voor algemene duurzaamheid door het onafhankelijke platform EcoVadis.De hoogste beoordeling, die de toewijding van Epson weerspiegelt om de hoogst mogelijke internationale CSR normen te behalen, erkent Epson ook als "uitstekend" in zowel de categorieën "Environment' als 'Sustainable Procurement' en benadrukt de uitstekende prestaties op het gebied van arbeid. mensenrechten en ethiek.