• darkblurbg

Over Epson

Wij streven ernaar om als bedrijf onmisbaar te zijn en wereldwijd vertrouwen te genieten vanwege onze inzet voor openheid, klanttevredenheid en duurzaamheid.
Wij respecteren individualiteit terwijl we tegelijkertijd teamwork stimuleren en zijn volledig toegewijd aan het leveren van een unieke meerwaarde via innovatieve en creatieve oplossingen.

Neem een voorsprong op de concurrentie met inktjetprinters van Epson

De zakelijke inkjettechnologie van Epson stelt klanten in heel Europa in staat om de economische kant van printing voor hun organisatie te veranderen. Het vervangen van een laserprinter door een inkjetprinter van Epson is een kleine en eenvoudige stap, met grote voordelen als restultaat: lagere overheadkosten, verhoogde productiviteit en een reductie van het energieverbruik.

Epson en het milieu

Als één van de toonaangevende bedrijven op het gebied van documentafdruk en -productie zien we het als onze plicht om actief deel te nemen aan het verantwoorde beheer van wereldwijde resources. Met het milieubeleid van ons bedrijf gaan we de uitdagingen van vandaag aan voor het garanderen van een betere toekomst voor ons en onze kinderen.

Epson casestudy's

Leer en lees meer over de verschillende oplossingen van Epson middels deze casestudy's.