• darkblurbg

Jij moet doen waar je goed in bent, dat doen wij ook.

Wij helpen organisaties in de zoektocht naar nieuwe oplossingen en diensten. Voor ons is ieder traject maatwerk want kijken wij naar uw wensen en eisen om zodoende tot de beste keuzes te komen en geven hierin een onafhankelijk advies.

Werkwijze

Stap 1: Kennismaking

Als start van een goede relatie vinden wij het belangrijk om persoonlijk kennis te maken met alle betrokken personen en afdelingen.

Stap 2: Inventarisatie

Hierin onderzoeken wij de wensen, behoeften en mogelijkheden binnen de segmenten waarin wij actief zijn. Tevens kijken wij welke er voorwaarden er op dat moment gelden. Op deze ,manier hebben wij een goed beeld van de mogelijkheden.

Stap 3: Onderhandelingen

Wij voeren gesprekken met de leveranciers en bespreken uw wensen en eisen. En uiteraard streven wij naar de beste voorwaarden.

Stap 4: Rapportage

De uitkomst van de onderhandelingen en de mogelijkheden bespreken wij graag met u. Hierna kan de opdracht aan de leverancier gegund worden.

Stap 5: Implementatie

Na het maken van de keuze zal de nieuwe oplossing en/of dienst worden geïmplementeerd. Wij begeleiden de volledige implementatie van A tot Z.

Stap 6: Monitoring 

Alvorens wij de sleutel aan u overdragen houden wij nog een periode aan waarin wij de nieuwe oplossing en/of dienst blijven monitoren. Ook kijken wij hierin naar de gemaakte SLA afspraken zodat wij de deur met een gerust hart achter ons kunnen sluiten. Wanneer gewenst kunnen wij afspraken maken om dit voor een langere periode te doen.

 

Wil je graag de mogelijkheden voor jouw organisatie bespreken? Neem dan gerust contact met ons op.

Tel. 085-273.51.11